Antalovics Péter az Év Pályakezdő Újságírója


A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete elnöksége odaítélte az idei szakmai elismeréseit

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat. A Magyar Szó munkatársai közül Antalovics Pétert az Év Pályakezdő Újságírója Díjjal, Sáfrány Attilát pedig az írott sajtó kategóriában Év Újságírója Díjjal tüntették ki.

Elektronikus sajtó kategóriában Tényi Edit, a Pannon RTV munkatársa érdemelte ki az Év Újságírója Díjat, a Szórványdíjat pedig ezúttal Orsovai Bibiannának, a Vajdasági RTV munkatársának ítélték oda. A szervezet elnöksége VMÚE Médiadíjat adományoz a fennállásának hetvenötödik évfordulóját ünneplő Hét Nap szerkesztőségének, és a VMÚE Életműdíjával tünteti ki Erős Lászlót, az Újvidéki Rádió nyugalmazott bemondóját, valamint Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját, szerkesztőjét.

A díjátadó ünnepséget a tervek szerint június 25-én, pénteken 18 órai kezdettel tartják meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahova a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Forrás: Magyar Szó

Létrehozva: 2021.06.12.